Majice za maturante i osmaše već od 39 kn!!

Brzo, kvalitetno i korektno tisak na majice za kraj skole, majice za kraj osmog razreda, majice za kraj srednje škole, majice za maturante, majice za maturu.

Majice za maturante i osmaše već od 39 kn!! Svih boja i svih veličina, radimo i nudimo dizajn po vašoj želji 🙂 dukse – hoodice

Majice za kraj škole – dostava besplatna! Majica za razrednika se ne plaća. Javi nam se i besplatno zatraži prijedlog dizajna.

Majice za norijadu , majice za kraj 8.razreda ,majice za osmaše, majice za završetak srednje škole ,majice sa natpisima za norijadu , majice za maturante.

Majice koje Vam možemo ponuditi su kvalitetne i poznatih brandova, dobavljive u kratkom roku, u raznim bojama i veličinama.
Imamo raznovrsnu ponudu kvalitetnih majica poznatih brendova, a posebno izdvajamo majice namijenjene za zapadno tržište Europske unije dokazano vrhunske kvalitete Gildan i Anvil. Muške i ženske ,sve su naše majice izvrsne kvalitete, ugodne za nošenje te bojane ekološkim bojama.

Majica kratkih rukava napravljena je od 100% pamuka. Idealna za slobodno vrijeme. 

Danas možemo napraviti majice za maturante koje će te moći godinama vaditi iz ormara, nositi ih na godišnjicama mature i naravno prati ih bez da vaša uspomena nestane.

Izaberite boju majice koja je savršena za vaš razred, osmislite tekst, pošaljite nam, ako želite i fotku i napravit ćemo vam idealnu majicu za maturante.

Možemo printati na prsima i na leđima, te u ponudi imamo ženske i muške modele majica u istoj boji, a veličine od XS do XXL.

Majicom za maturante možete iznenaditi i svoju razrednicu/rezrednika, te će im to biti savršeni poklon i uspomena na jedan divan razred.

U tehnici termotiska natpisi i grafike se izrađuju pomoću specijalnih folija ili tinte  pomoću računala. Nudimo veliki izbor raspoloživih boja za natpise na tekstilu. Linije tih otisaka su besprijekorne oštrine bez obzira na tkanje i vrstu tekstila.

MINIMALNA NARUDŽBA JE 10kom