TKO SMO?

PRINTAJ SVOJE IDEJE!

Print Shop – Gravura i Tisak na personalizirane stvari: Medicinski čelik, majice, izrada personaliziranih poklona: foto šalice, magneti, privjesci, personalizirane maske za mobitele, podlošci za miš – personalizirani pokloni za različite prigode i svečanosti, personalizirani promotivni korporativni materijali. Obratite nam se s povjerenjem, otpustite svoju kreativnost ili nam dopustite da mi budemo kreativni za Vas te izradimo zajedno personaliziran i jedinstven poklon samo za Vas i Vaše najmilije!

POVIJEST

Print Shop Golubica obrt za trgovinu i usluge djeluje na tržištu od 1997. godine kao uspješna direktna prodaja u Makarskoj ili online prodaja u Koprivnici, nudeći uvijek svojim kupcima najljepše suvenire i poklone. Proširenjem ponude, 2003. godine počeli smo se baviti sublimacijom a 2018 i gravurom koja je ubrzo postala i naša glavna djelatnost. Uz sublimaciju i gravuru, radimo i tisak na tekstil sa preslikačima i flex folijama. U skladu sa potrebama i promjenama na tržištu, nastojimo biti u trendu i ponuditi našim klijentima inovativan i kvalitetan, personaliziran proizvod.

PROIZVODI I USLUGE

Naši proizvodi su se pokazali odličnima kao super pokloni ili suveniri, ali i kao personalizirani, jedinstveni pokloni gdje svaki proizvod ima svoj osoban „touch“. Tako u našoj ponudi možete sami izraditi personalizirani proizvod, bilo da se radi o graviranim proizvodima personalizirane ogrlice, Zippo upaljači, privjesci ili majici, šalici, maski za mobitel, privjesku za ključeve, magnetu, foto kugli, božićnoj kugli, magic šalici, podlošku za miš, krigli, kasici, baverinu, kalendaru itd. Dovoljno je da nam pošaljete svoju fotografiju, dizajn ili tekst, a mi ćemo prema Vašim željama izraditi jedinstven, personaliziran poklon. Iznenadite drage Vam osobe sa personaliziranim poklonom kojeg ste izradili posebno za njih! Neka to bude iznenađenje za rođendane, krstitke, rođenja, imendane i druge svečane prigode za Vaše najdraže!

Otpustite svoju kreativnost ili nam dopustite da mi budemo kreativni za Vas! Izradimo zajedno personalizirani i jedinstveni poklon za Vaše najmilije! Printaj svoje ideje!

PODACI O OBRTU:

Print Shop, vl. Mario Rogić
Ulica braće Radića 67 E, KOPRIVNICA

OTP banka d.d.
HR2924070001100266069

OIB
68564973728

MBO 90610873