PRINTAJ SVOJE IDEJE! PERSONALIZIRANI POKLONI!

U našoj ponudi možete sami izraditi personalizirani proizvod, bilo da se radi o majici, šalici, maski za mobitel, privjesku za ključeve, magnetu, foto kugli, božićnoj kugli, magic šalici, podlošku za miš, krigli, kasici, baverinu, kalendaru itd. Dovoljno je da nam pošaljete svoju fotografiju, dizajn ili tekst, a mi ćemo prema Vašim željama izraditi jedinstven, personaliziran poklon. Iznenadite drage Vam osobe sa personaliziranim poklonom kojeg ste izradili posebno za njih! Neka to bude iznenađenje za rođendane, krstitke, rođenja, imendane i druge svečane prigode za Vaše najdraže!

Print shop – tisak i print na personalizirane majice, izrada personaliziranih poklona: foto šalice, magneti, privjesci, podlošci za miš – personalizirani pokloni za različite prigode i svečanosti, personalizirani promotivni korporativni materijali. Obratite nam se s povjerenjem! Otpustite svoju kreativnost ili nam dopustite da mi budemo kreativni za Vas te izradimo zajedno personaliziran i jedinstven poklon samo za Vas i Vaše najmilije!

Dovoljno je da nam pošaljete svoju fotografiju, dizajn ili tekst, a mi ćemo prema Vašim željama izraditi jedinstven, personaliziran poklon. Printaj svoje ideje!

Printaj svoju majicu, šalicu, magnet, privjesak, kasicu, printaj svoj personalizirani poklon!

Gravura na kirurški čelik , predivni pokloni!